Vi gör din frukt- & gröntavdelning komplett

Fruktimporten har sedan starten 2013 hela tiden arbetat med att sätta er kunder i centrum och stärka er konkurrenskraft. Detta genom vår unikt höga servicenivå och kunskap om frukt och grönt, säsong, kvalitet och konsumentens behov.

Vi är den ledande frukt- och grönsaksgrossisten i Mälardalen och utgår från Stockholm. Vi ingår i företagsgruppen Dole Nordic AB, Nordens största frukt- och grönsaksföretag. Som Dole Nordic AB ingår vi i koncernen Dole plc, global marknadsledare inom färska frukter och grönsaker.

Vår vision är att med passion, kunskap, sortimentsbredd och flexibilitet förenkla och stärka våra kunders konkurrenskraft på deras marknad.

Kvalitet och miljö

Vi har ett stort engagemang för att leverera bra kvalité och bidra till en bättre miljö, det är därför viktigt att vi samarbetar med de bästa leverantörerna som kan odla fram sina produkter på ett miljöriktigt sätt. Genom närproducerat minskar vi också transporterna och får på köpet bättre kvalitet samt mindre miljöpåverkan.

Förutom en hög bredd på konventionella produkter så finns det i koncernen ett bolag som endast jobbar med ekologiska och kravodlade produkter och som har ett
brett kontaktnät med ekologiska odlare inom Sverige och övriga världen. Vi fokuserar även på närproducerade produkter från Mälardalen och Gotland.

En färsk rödbeta med gul bakgrund
Vårt ip certifikat
Vårt eko certifikat

Våra certifikat

Våra certifikat för ekologisk produktion är i enlighet med EG förordningen om ekologisk produktion och enligt KRAV:s regler.

Ladda ner

Jobba med oss!

Hos oss får du arbeta i en miljö där möjligheterna att utvecklas och utmanas är stora! Är du vår framtida stjärna? Gör en spontanansökan.

Ansök